Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Източване на септични ями – същност на услугата

Преди да ви запознаем със същността на услугата за източване на септични ями, нека да изясним какво точно представлява септичната яма. Това е съоръжение, което служи за пречистване на отпадни води на места, където липсва изградена канализационна мрежа или пък са налице специфични изисквания към съответните отпадни води. Най-често септични ями се срещат около еднофамилни къщи или производствени предприятия, работещи с потенциално рискови за човешкото здраве вещества. За да съхранят въпросните съоръжения своята функционалност, е нужно да се извършва редовно източване на септични ями.

Източване на септични ями 1
Източване на септични ями - Професионално оборудване

По принцип е възможно да извършите сами необходимото източване на септични ями, но не е препоръчително да го правите. Неправилно проведеното източване на септични ями крие опасност от неефективно и непълно почистване на отпадъците, и дори от повреждане на резервоара. За да избегнете подобни неприятни ситуации, по-добре заявете професионални услуги за източване на септични ями. Надеждните фирми в бранша използват за целта специализирани камиони за източване на септични ями. Въпросните камиони обикновено са комбинирани, като това позволява вакуумното почистване да се съчетае с разбиране с вода под налагане на всякакви твърди образувания. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за признаците, които биха могли да ви подскажат, че е време за източване на септични ями. 

Признаци, че е време за източване на септични ями

Ще откроим няколко основни признака, подсказващи за нуждата от източване на септични ями. Става въпрос за признаци като бавно изтичане на водата, неприятни миризми или преливане на вода и отпадъци в двора или градината ви. Ето какво трябва да знаете за признаците, насочващи към предстоящо източване на септични ями:

 • бавно изтичане на водата – бавното изтичане на водата е най-яркият признак за нуждата от източване на септични ями. Признак, който в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Ако забележите, че в целия ви дом са налице проблеми с изтичане на водата (в това число в тоалетната, мивката и ваната), веднага се заемете с необходимите дейности по източване на септични ями. Заявяването на професионални услуги за източване на септични ями ще ви гарантира, че всичко ще бъде извършено в най-кратки срокове и при нужното ниво на ефективност.
 • странни звуци, идващи от тръбите – обръщайте внимание също така на странни или необичайни звуци, идващи от водосточните тръби. Имаме предвид най-вече звуци, напомнящи за бълбукане на вода. Подобни звуци отново биха могли да са знак, че септичната яма, свързана към дома ви, вече е пълна и че е необходимо да се заявят професионални услуги за източване на септични ями.
 • неприятни миризми – разпространението на неприятни миризми из целите сгради би трябвало да насочи техните собственици и обитатели към мисълта, че е нужно да направят скорошно източване на септични ями. Тъй като става въпрос за миризми, идващи от отпадни води, няма начин да не ги забележите. Остава да подходите към въпросните миризми с необходимото внимание и отговорност, и да заявите подходящите професионални услуги за източване на септични ями.
 • преливане на резервоара – това вече е сериозен проблем, при който нужното източване на септични ями трябва да се извърши незабавно. Преливането на резервоара може да се забележи при приближаване до съответната септична яма, Ако то е налице, около септичната яма ще има локви, съставени от вода и отпадъци. Заявете професионално източване на септични ями, преди преливането да е станало по-голямо и проблемът да се е задълбочил прекалено.
Източване на септични ями 2
Източване на септични ями - Дългогодишен опит

Източване на септични ями – защо да се доверите на Канала.БГ?  

Канала.БГ е сред водещите фирми на българския пазар, що се отнася до сферата на комуналните услуги. Ние предлагаме богато портфолио от услуги, свързани с водоснабдяването и канализацията на сградите и съоръженията, включително и услуги за източване на септични ями. Вижте защо при нужда от източване на септични ями правилното решение би било да се доверите именно на нашия екип:

Източване на септични ями от Канала.БГ: Висококвалифицирани и опитни специалисти – Канала.БГ разполага с висококвалифицирани специалисти, които имат дългогодишен опит в предоставянето на услуги за източване на септични ями. Специалисти, които знаят как точно да проведат процедурите по източване на септични ями, така че наличните отпадъци да бъдат напълно премахнати и да не се създават никакви рискове за състоянието и функционалността на самите септични ями. Доверявайки се на екипа на Канала.БГ, със сигурност ще получите желаното качество и ефективност на услугите за източване на септични ями.

Източване на септични ями от Канала.БГ: Модерно оборудване – също така сме се снабдили с модерно оборудване за източване на септични ями, отговарящо на последните стандарти в бранша. Оборудване, което позволява на служителите на Канала.БГ да си вършат работата по най-добрия начин. Важна част от въпросното оборудване са специализираните ни камиони за източване на септични ями. Всички камиони са комбинирани, което ни дава възможност да съчетаем вакуумното почистване с разбиване на твърдите наслоявания посредством вода под налягане. Така се постигат оптимални резултати по отношение на дейностите за източване на септични ями.

Източване на септични ями от Канала.БГ: Бързина -  ако ситуацията е наистина спешна и трябва веднага да се извърши източване на септични ями, не се колебайте да се обърнете към екипа на Канала.БГ. Осигурили сме дежурни екипи, които са на линия 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. Така че когато и да подадете своята заявка за източване на септични ями, бъдете сигурни, че ще ви отговорим в максимално кратки срокове.

Източване на септични ями от Канала.БГ: Гъвкавост и съобразяване с клиента – при предоставяне на услуги за източване на септични ями проявяваме нужното ниво на гъвкавост и се съобразяваме с графика на клиента. Ще се свържем с вас, за да уговорим ден и час за посещение, които са ви удобни и по никакъв начин няма да попречат на останалите ви ангажименти.         

Източване на септични ями – същност на услугата

Признаци, че е време за източване на септични ями

Източване на септични ями – защо да се доверите на Канала.БГ?