Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Кои са ползите от професионалното отпушване на канали?

Все повече домакинства, бизнеси и собственици на различни обществени съоръжения осъзнават ползите от заявяването на професионални услуги за отпушване на канали и цялостно почистване на канализацията. Надеждните фирми със солиден опит в сферата разполагат с необходимата експертиза, както и с модерна техника, позволяващи им да се справят по най-добрия начин с всеки един проблем в този аспект. Ето няколко основателни причини и вие да заложите на професионалното отпушване на канали:

Отпушване на канали 1
Отпушване на канали - Ние отпушваме всичко
 1. Професионално отпушване на канали: Ще ви предпази от по-сериозни проблеми и главоболия – услугите за професионално отпушване на канали ще ви предпазят от по-сериозни проблеми и главоболия. Когато е налице даден проблем, свързан с функционалността на канализационната система, и този проблем не се третира по правилния начин, можете да бъдете сигурни, че той ще се задълбочи. Дори и по-бавното изтичане на водата в мивката, с което вероятно всяко едно домакинство се е сблъсквало, ще се превърне в сериозно запушване, ако не се вземат навременни и адекватни мерки.
 2. Професионално отпушване на канали: Ще защити вашите стени и подови настилки – сериозните запушвания на канали могат да доведат и до наводняване на определени помещения и дори на цели сгради. Досегът на водата със стените и подовите настилки води до редица последствия – започвайки от повреждане на тяхната структура, преминавайки през разрушаване на мазилки и тапети, и стигайки до поява на мухъл. В този смисъл услугите за професионално отпушване на канали, дори в момента да ви се струват излишен разход, всъщност са инвестиция, която в бъдеще ще ви спести значителни средства, свързани с поддръжката на дома.
 3. Професионално отпушване на канали: Ще елиминира неприятните миризми – професионалното отпушване на канали също така ще спомогне за елиниране на неприятните миризми, идващи от канализацията. Обикновено причина за тези миризми са натрупаните в канализационните тръби мръсотии, които бавно започват да се разграждат под въздействието на бактериите. Когато се извърши професионално отпушване на канали и цялостната канализационна система бъде ефективно почистена, въпросните мръсотии ще се премахнат напълно и повече няма да ви създават дискомфорт в ежедневието.
 4. Професионално отпушване на канали: Ще подобри човешкото здраве и кондиция – и съвсем не на последно място, услугите за професионално отпушване на канали биха могли да имат положително въздействие и върху човешкото здраве и кондиция. Запушените или бавно изтичащи канали са идеалната среда за развитието на широк спектър от бактерии, които е възможно да причинят редица заболявания и инфекции. Така че заявявайки професионално отпушване на канали, вие ще направите много важна стъпка към съхраняването както на собственото си здраве, така и на здравето на вашето семейство, приятели, колеги или служители.

Какви методи за отпушване на канали използва екипът на Канала.БГ?

Канала.БГ е фирма с дългогодишен опит в сферата на комуналните услуги. Ние можем да ви предоставим професионално отпушване на канали с отлично качество и гарантирани резултати. Вижте какви методи за отпушване на канали използваме:

 • методи за отпушване на канали: с машина със спирали – първият метод за отпушване на канали, който употребяваме, включва използването на професионална канало – почистваща машина, работеща със спираловидни пружини. Към въпросната машина за отпушване на канали могат да се добавят пружини и накрайници с различни размери, в зависимост от конкретната задача или цел.
 • методи за отпушване на канали: с вода под налягане – водата под налягане е перфектен избор, когато става въпрос за отпушване на канали. Силната струя успешно разбива и втечнява разнообразни типове мръсотия. Нашата фирма разполага със специализирани машини за отпушване на канали, работещи с вода под налягане, както и с отлично оборудван камион, който се използва при почистване на големи канализации.
 • методи за отпушване на канали: със специализиран камион – специализираните ни камиони за отпушване на канали позволяват извършване на вакуумно почистване в комбинация с разбиване с вода под налягане на твърди образувания и наслоявания. Този метод се използва, когато се налага почистване на септични ями, пречиствателни станции, резервоари, утайници и т.н.
 • методи за отпушване на канали: видеодиагностика – видеодиагностиката също може да бъде много полезна при отпушване на канали. Благодарение на нея се откриват всички дефекти и пробойни в каналите, и съответно става възможно тяхното отстраняване. Част от апаратурата на Канала.БГ са професионални камери, предназначени за диагностика на всякакви видове канали, при това с видимост до сантиметри.
Отпушване на канали 2
Отпушване на канали - Трудно достъпни места

Отпушване на канали – защо да се доверите именно на Канала.БГ?

Редица са причините да се доверите именно на Канала.БГ, когато имате нужда от професионално отпушване на канали. По-надолу ще изведем най-важните сред тези причини:

Отпушване на канали от Канала.БГ: Висококвалифицирани специалисти -  екипът на Канала.БГ се състои само и единствено от висококвалифицирани специалисти с богат опит в дейностите по отпушване на канали. Специалисти, които са способни да се справят по безупречен начин с всяка една задача, независимо от вида на каналите и сериозността на запушването. Доверявайки се на Канала.БГ, можете да сте сигурни, че проблемите с канализацията във вашия дом, офис или което и да било друго съоръжение ще бъдат трайно разрешени.   

Отпушване на канали от Канала.БГ: Гаранция за предоставената услуга – услугите ни, свързани с отпушване на канали, вървят и с определена гаранция. Гаранция, която е още едно доказателство за професионализма ни и за качеството на нашата работа. За какъв точно период от време ще бъде гаранцията, която ще получите, зависи най-вече от типа и характеристиките на канализационната ви система. 

Отпушване на канали от Канала.БГ: Бърза реакция – избирайки Канала.БГ, няма да ви се налага да чакате дни наред, докато дойде група от специалисти, за да извърши необходимото отпушване на канали. Ние сме на линия 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че проблемите с канализацията могат да възникнат във всеки един момент.

Отпушване на канали от Канала.БГ: Съобразяване с графика на клиента – при подадена заявка за отпушване на канали, специалистите ни ще се свържат с вас и заедно ще уговорите ден и час за посещението, които са ви максимално удобни. Ние се съобразяваме в пълна степен с графиците на нашите клиенти и по никакъв начин не ги възпрепятстваме в изпълнението на техните ежедневни ангажименти.      

Кои са ползите от професионалното отпушване на канали?

Какви методи за отпушване на канали използва екипът на Канала.БГ?

Отпушване на канали – защо да се доверите именно на Канала.БГ?