Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Няколко популярни домашни метода за отпушване на мивки

Почти всички домакинства са се сблъсквали с проблеми, свързани със запушване на кухненската мивка. Подобно запушване може да се получи много лесно, като причини за него е възможно да бъдат нередовната поддръжка или пък изпускането на хранителни отпадъци в мивката. В този смисъл базовите умения за отпушване на мивки са доста важни с оглед ограничаването на дискомфорта във вашето ежедневие. Ето няколко популярни и ефективни домашни метода за отпушване на мивки:

Отпушване на мивки 1
Отпушване на мивки - Професионална помощ
 • отпушване на мивки: изсипване на вряща вода - врящата вода е сред доказалите резултатността си в практиката методи за отпушване на мивки. Когато е налице наслагване на хранителни отпадъци или мазнини, които възпрепятстват нормалното изтичане, ви препоръчваме да загреете вода в подходящ за целта чайник. След това директно изсипете врящата вода в дренажния отвор, за да разтворите мръсотиите и да им позволите безпроблемно да преминат през канализационните тръби. Накрая пуснете чешмата, за да проверите дали водата вече изтича нормално. Ако все още има проблем, повторете упражнението за отпушване на мивки с вряща вода.
 • отпушване на мивки: комбинация от сода и оцет - комбинацията от сода и оцет също е отличен избор за отпушване на мивки. Тези продукти се срещат в почти всяка кухня, така че при нужда вероятно ще ви бъдат под ръка. Какво трябва да направите за ефективно отпушване на мивки? Първо отстранете останалата около дренажния отвор вода. След това последователно изсипете надолу по канализационната тръба една чаша сода за хляб (ако се налага, използвайте лъжица за избутване на праха) и една чаша бял оцет. Поставете запушалка на отвора за 15 минути. Когато времето изтече, махнете запушалката и пуснете гореща чешмяна вода да тече надолу. Би трябвало тази последователност от действия да доведе до успех в усилията за отпушване на мивки.
 • отпушване на мивки: заложете на домашно бутало - и домашното бутало може да ви бъде чудесен помощник в борбата за отпушване на мивки. Няма нищо сложно в неговата употреба - просто трябва да го поставите плътно върху дренажния отвор и да направите няколко енергични движения с него. Когато доловите звук, който подсказва, че мръсотията вече се движи надолу по канализацията, издърпайте буталото и изплакнете с топла вода, за да се финализира процесът по отпушване на мивки.

Отпушване на мивки - причини да се доверите на професионална фирма

Ако споменатите методи за отпушване на мивки не проработят, значи запушването е доста сериозно и се налага да потърсите професионална помощ. Вижте няколко основателни причини да не чакате прекалено при необходимост от наемане на професионална фирма за отпушване на мивки:

 • професионална фирма за отпушване на мивки: спестяване на дискомфорт в ежедневието - ако не се извърши надеждно и ефективно отпушване на мивки, положението може да стане още по-сериозно. В един момент е възможно водата въобще да спре да изтича, а мивката ви да се пълни след първата измита чиния. За да си спестите подобен дискомфорт в ежедневието, е най-добре веднага да се свържете с надеждна фирма и да си поръчате професионално отпушване на мивки.
 • професионална фирма за отпушване на мивки: предпазване от заболявания и зарази - услугите за професионално отпушване на мивки биха могли да ви предпазят от най-различни заболявания и зарази. Не забравяйте, че запушванията в канализационната система водят до струпване на бактерии и микроорганизми, които са основен източник на въпросните зарази. Доверявайки се на специалисти, ще си гарантирате ефективно отпушване на мивки, благодарение на което вредните микроорганизми ще бъдат премахнати от пространството около вас.
 • професионална фирма за отпушване на мивки: отстраняване на неприятните миризми - и не на последното място, професионалното отпушване на мивки ще ви осигури отстраняване на неприятните миризми в съответните помещения. Подобни миризми обикновено възникват при разграждане на натрупаните нечистотии под въздействието на микроорганизмите, на които обърнахме внимание по-горе.
Отпушване на мивки 2
Отпушване на мивки - Инструменти

Защо да изберете услугите на Канала.БГ за професионално отпушване на мивки?

Когато става въпрос за професионално отпушване на мивки, услугите на Канала.БГ несъмнено са верният избор за вас. По-надолу ще научите защо е добре да заложите именно на нашата компания:

Професионално отпушване на мивки от Канала.БГ: Висококвалифицирани специалисти - ние от Канала.БГ разполагаме с висококвалифицирани и опитни специалисти, които знаят как да осъществят ефективно отпушване на мивки. Неависимо дали става въпрос за мивки в кухнята, банята или друго помещение, за дома или офиса ви, те ще се справят безупречно със задачата и ще разрешат напълно проблема ви.

Професионално отпушване на мивки от Канала.БГ: Модерно оборудване - в допълнение към екипа от висококвалифицирани специалисти, нашата компания разполага и с модерно оборудване за отпушване на мивки, отговарящо на последните стандарти в бранша. Оборудване, благодарение на което сме способни да отстраним и по-сериозни запушвания, възстановявайки нормалното изтичане на вашите мивки и отстранявайки вредните бактерии и микроорганизми. 

Професионално отпушване на мивки от Канала.БГ: Гаранция за предоставяните услуги - гаранцията, която предлагаме, е още едно доказателство за качеството и надеждността на нашите услуги, в това число и на услугите за отпушване на мивки. Периодът, за който ще важи въпросната гаранция, зависи най-вече от конкретния случай, както и от характеристиките и състоянието на мивките и канализационните системи на клиентите.

Професионално отпушване на мивки от Канала.БГ: Бързина - бързината също може да бъде посочена като важно преимущество на нашите услуги за отпушване на мивки. Ние сме наясно какви главоболия е възможно да създаде една запушена мивка и поради тази причина не губим никакво време при получен сигнал за проблем от страна на клиента. Разполагаме с дежурни екипи 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, за да сме способни да реагираме навременно и адекватно на всеки един случай.

Професионално отпушване на мивки от Канала.БГ: Гъвкавост - освен това екипът на Канала.БГ е максимално гъвкав и винаги се съобразява с графика и ангажиментите на клиента. Можете да бъдете сигурни, че ще се свържем с вас, за да уговорим ден и час за посещение, които са ви удобни и не възпрепятстват по никакъв начин нормалното ви ежедневие.

Няколко популярни домашни метода за отпушване на мивки

Отпушване на мивки – причини да се доверите на професионална фирма

Защо да изберете услугите на Канала.БГ за професионално отпушване на мивки?