Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Отпушване на сифони – същност на услугата

Отпушване на сифони е услуга, която стана особено популярна през последните години в сферата на комуналните услуги. При нея се осъществява разглобяване на сифона и отстраняване на всички натрупали се отпадъци. Това е единственият надежден и ефективен начин да се премахнат запушванията, както и да се неутрализират рисковете от по-сериозни последствия за канализационните системи. Бихте могли да заявите услугата отпушване на сифони за всички сифони в своя дом – започвайки от сифона на кухненската мивка, при който запушванията са особено чести, и стигайки до сифона в банята.

Отпушване на сифони 1
Отпушване на сифони - Демонтаж на ВиК части

В случай, че нямате опит в дейностите по отпушване на сифони, е много по-добре да се доверите на професионалистите. Още повече, че дейностите по отпушване на сифони си имат своите особености и специфики, зависещи и от това за какъв тип сифон става въпрос. Най-лесни за отпушване по принцип са сифоните на кухненските мивки, при които разглобяването и премахването на отпадъците с подръчни средства обикновено е достатъчно, за да се разреши проблемът. При отпушване на сифони в банята обаче бихте могли да срещнете много повече затруднения, особено ако не сте наясно какво правите. В следващите редове ще поговорим за това защо се налага отпушване на сифони и какви добри практики за тяхната поддръжка е възможно да следвате.

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Няколко са основните фактори, които водят до задръстване и създават нуждата от редовно отпушване на сифони. Част от тези фактори са извън вашия контрол, но върху други бихте могли да окажете влияние при правилна поддръжка на сифоните. Вижте точно какво имаме предвид:

 • отпушване на сифони: спецификата на техните свойства – първата причина често да се налага отпушване на сифони се крие в спецификата на техните свойства. Главната функция на сифона е да задържа малки предмети, като например остатъци от храна, косми и т.н. Той не позволява въпросните предмети да попаднат в канализационните тръби, предпазвайки съответните тръби от потенциални задръствания. Предвид тази роля на сифоните, е напълно нормално и естествено те да имат нужда от периодично почистване. Така че дейностите по отпушване на сифони са нещо, с което трябва да се примирим, защото е необходимо от време на време.
 • отпушване на сифони: неправилна поддръжка – неправилната поддръжка е възможно да бъде доста съществен фактор, който да създаде нуждата от по-често отпушване на сифони от обикновено. Това важи в особена степен за сифоните на кухненските мивки. Какво можете да направите, за да предпазите кухненските сифони? Съветваме ви преди да сложите мръсните чинии в мивката, да не забравяте да премахнете от тях остатъците от храна. Изсипете въпросните остатъци в кошчето за боклук, за да не попадат те в сифона. Редовното следване на тази практика ще ви помогне да имате по-малко проблеми със задръствания, а дейностите по отпушване на сифони да се осъществяват значително по-бързо и лесно.
 • отпушване на сифони: значително натоварване – за съжаление сифоните в повечето случаи са подложени на голямо натоварване в ежедневен план. Всеки ден мием чинии, всеки ден се къпем – това са дейности, които няма как да бъдат избегнати или отложени във времето. Така че дори в къщата или апартамента на едно средностатистическо домакинство има нужда от редовно отпушване на сифони. Едва ли има смисъл дори да споменаваме обществени сгради, като например кухни или заведения за хранене, където трябва да са поставени качествени сифони, а самите собственици или служители винаги да разполагат с вариант за ефективно отпушване на сифони.
Отпушване на сифони 2
Отпушване на сифони - Работа в тесни пространства

Отпушване на сифони – причини да се доверите на Канала.БГ

Канала.БГ е сред водещите фирми на българския пазар в сферата на комуналните услуги. Ние предлагаме на своите клиенти богато портфолио от първокласни услуги, в това число и услуги по отпушване на сифони. Ето няколко основателни причини да се доверите именно на Канала.БГ при нужда от отпушване на сифони:

Отпушване на сифони от Канала.БГ: Висококвалифицирани специалисти – Канала.БГ разполага с висококвалифицирани специалисти с богат опит в дейностите по отпушване на сифони. Специалисти, които са наясно с особеностите и спецификите на различните видове сифони и знаят как да се справят по най-добрия начин с всеки един възникнал проблем. Доверявайки се на Канала.БГ, можете да бъдете сигурни, че ще получите качествено отпушване на сифони, след което съответните сифони ще възвърнат пълната си функционалност.

Отпушване на сифони от Канала.БГ: Модерно оборудване – ние от Канала.БГ сме осигурили на своите служители оборудване, позволяващо им да предоставят на клиента наистина първокласни услуги за отпушване на сифони. Когато специалистите ни дойдат на място, те ще носят всички инструменти, които са им необходими, за да извършат съответното отпушване на сифони. При нужда се използва и професионална машина, работеща със спираловидни пружини в различни размери, в зависимост от това дали ще се осъществява отпушване на сифони, мивки, тоалетни, канализации и т.н.

Отпушване на сифони от Канала.БГ: Бързина - знаем колко е важно услугите за отпушване на сифони да бъдат предоставени своевременно и какъв дискомфорт биха могли да причинят запушени сифони на кухненската мивка или пък в банята. Затова сме осигурили за своите клиенти дежурни екипи, които са на линия 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. Така независимо по кое време възникне проблем във вашето домакинство и имате нужда от услуги за отпушване на сифони, можете да се свържете с нас и да получите своевременно професионална помощ.

Отпушване на сифони от Канала.БГ: Гъвкавост – друго преимущество на услугите на Канала.БГ за отпушване на сифони е тяхната гъвкавост и максималното съобразяване с графика и ангажиментите на клиента. При заявка от ваша страна ще се свържем предварително с вас, за да уточним ден и час за посещение, които са ви най-удобни. Ден и час за посещение, които ще позволят извършване на необходимото отпушване на сифони, без по никакъв начин да се объркват останалите ви начинания в ежедневието.

Отпушване на сифони – същност на услугата

Защо се налага да се прави отпушване на сифони?

Отпушване на сифони – причини да се доверите на Канала.БГ