Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Основни причини, поради които се налага отпушване на тоалетни

Необходимостта от отпушване на тоалетни е проблем, с който се е сблъсквало почти всяко домакинство. Причините за запушване на една тоалетна и за загуба на нейната способност за нормално изтичане могат да бъдат много и разнообразни. Започвайки от цялостни проблеми със състоянието и функционалността на канализационната система и стигайки до лоша поддръжка на самата тоалетна. Ето малко повече информация за факторите, заради чието въздействие в даден момент е възможно да ви се наложи да се занимавате с отпушване на тоалетни:

Отпушване на тоалетни 1
Отпушване на тоалетни - Висококачествени препарати
 • отпушване на тоалетни: остаряла и нефункционална канализационна система – при старите канализационни системи често се наблюдава намаляване на функционалността и проблеми с нормалното изхвърляне на отпадъците. Това съвсем естествено се отразява и върху функционалността на тоалетната, като в някои случаи се налага постоянно да се прави отпушване на тоалетни. При такава ситуация ви съветваме да повикате специалисти, които не само да извършат необходимото отпушване на тоалетни, но и също така да направят цялостна проверка на канализационните тръби.
 • отпушване на тоалетни: недобра поддръжка на тоалетната – ако твърде често ви се налага да се занимавате с отпушване на тоалетни, е хубаво да помислите дали съответните тоалетни се поддържат по правилния начин. Помнете, че мястото на използваната тоалетна хартия е в коша, а не в тоалетната. По принцип се смята, че всички видове тоалетна хартия са разтворими и няма проблем да се пускат в тоалетната чиния, но не се предоверявайте на това и не го превръщайте в редовна практика. Продукти като мокрите и бебешките кърпички пък никога не бива да бъдат пускани в тоалетната чиния, защото биха могли да доведат до скъпоструващи и трудни за отстраняване задръствания.
 • отпушване на тоалетни: невнимание към дребните предмети – също така внимавайте за това различни дребни предмети да не попаднат във вашата тоалетна чиния. Дребните детски играчки и ароматизаторите са сред основните причини да се стига до необходимост от спешно отпушване на тоалетни. Децата от малки трябва да знаят, че подобни предмети нямат място в тоалетните чинии и да са по-внимателни и предпазливи, когато влизат в тоалетното помещение.

Отпушване на тоалетни – защо е необходимо да се направи възможно най-бързо?

Когато се налага да се извърши отпушване на тоалетни, не бива да се губи никакво време. Отлагането на въпросното отпушване на тоалетни е възможно да доведе до по-тежки задръствания, както и до сериозни последствия за съответните домакинства. Вижте за какви последствия става въпрос:

 • отпушване на тоалетни: разпространение на зарази и заболявания – не забравяйте, че тоалетната чиния е сред зоните във вашия дом, в които се събират най-голямо количество бактерии и вредни микроорганизми. Задръстванията и невъзможността за нормално изтичане увеличават още повече въпросните бактерии. В резултат е възможно да се стигне до разпространение на различни заболявания и зарази в къщата или апартамента. За да не допуснете това, извършете незабавно отпушване на тоалетни, а ако не можете да се справите сами, заявете професионални услуги за отпушване на тоалетни.
 • отпушване на тоалетни: наличие на неприятни миризми – прекаленото отлагане на необходимото отпушване на тоалетни и натрупването на отпадъчни елементи в тоалетната чиния и канализационните тръби със сигурност ще доведе до появата на неприятни миризми, които с времето ще стават все по-силни. Тези неприятни миризми се дължат на разграждането на въпросните отпадъчни елементи под въздействието на споменатите по-горе бактерии и микроорганизми. Ако не искате в даден момент да усещате миризмите от тоалетната навсякъде в своето жилище, незабавно се свържете със специалисти за извършване на професионално отпушване на тоалетни.
 • отпушване на тоалетни: преливане на тоалетната чиния – в случай, че не се вземат необходимите мерки за отпушване на тоалетни и се допусне задръстването да стане прекалено голямо, е напълно възможно при пускане на водата от казанчето тоалетната ви чиния да прелее. Излишно е да казваме колко неприятно, а и нездравословно е водата от тоалетната чиния, заедно с всички съдържащи се в нея отпадъчни елементи, да се разлее по подовата ви настилка. За да избегнете подобна ситуация, не губете време, а веднага заявете професионални услуги за отпушване на тоалетни.
Отпушване на тоалетни 2
Отпушване на тоалетни - Демонтаж на отходни тръби

Причини да изберете професионалните услуги на Канала.БГ за отпушване на тоалетни

Канала.БГ е сред водещите фирми на българския пазар с дългогодишен опит в сферата на комуналните услуги. Ние предлагаме услуги за професионално отпушване на тоалетни с отлично качество и гарантирани резултати. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на Канала.БГ при нужда от отпушване на тоалетни:

Отпушване на тоалетни от Канала.БГ: Висококвалифицирани специалисти – разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които познават най-добрите и ефективни методи за отпушване на тоалетни. Специалисти, които ще ви гарантират желаните резултати от предоставяните услуги за отпушване на тоалетни, независимо колко сериозен е проблемът или какви са характеристиките и състоянието на вашата канализационна система.

Отпушване на тоалетни от Канала.БГ: Модерно оборудване – също така сме си осигурили модерно оборудване, което ни помага да предоставяме услуги за отпушване на тоалетни и канали с необходимото качество и ефективност. Използваме канало – почистваща машина, работеща със спираловидни пружини в различни размери, в зависимост от това дали става въпрос за отпушване на тоалетни, мивки, сифони и т.н. Инвестирали сме и в професионални камери за видеодиагностика на каналите с видимост до сантиметри, за да се открият и най-малките проблеми и дефекти.   

Отпушване на тоалетни от Канала.БГ: Бърза реакция -  реагираме веднага на заявките на клиентите, тъй като знаем колко е важно необходимото отпушване на тоалетни да бъде извършено навременно. Разполагаме с дежурни екипи 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, с които можете да се свържете винаги при възникнал проблем.

Отпушване на тоалетни от Канала.БГ: Съобразяване с графика на клиента – преди да пристигнем на място за необходимото отпушване на тоалетни, уточняваме с нашите клиенти кой ден и час са удобни за тях. Услугите ни за отпушване на тоалетни са изградени така че по никакъв начин да не пречат на ежедневния ви график и ангажименти.    

Основни причини, поради които се налага отпушване на тоалетни

Отпушване на тоалетни – защо е необходимо да се направи възможно най-бързо?

Причини да изберете професионалните услуги на Канала.БГ за отпушване на тоалетни