Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Отпушване на водосточни тръби - същност на услугата

Отпушване на водосточни тръби е една от най-важните и най-търсените сред съвременните комунални услуги. Защо нейното значение е толкова голямо? Водосточните тръби имат функцията да отвеждат от покрива дъждовната вода. Когато те биват запушени от листа, клони и различни други замърсители, тръбите не могат да изпълняват пълноценно въпросната функция. Оттам нататък водата започва да се задържа по покрива и е възможно да се стигне до избиване на влага или дори до течове във вътрешността на сградата. За да се избегнат подобни последствия, е нужно да бъде направено качествено и ефективно отпушване на водосточни тръби.

Отпушване на водосточни тръби 1
Отпушване на водосточни тръби - Запушени улуци

Преди да се премине към дейностите по отпушване на водосточни тръби, може да е необходима видеодиагностика на тези тръби. Видеодиагностиката обикновено се осъществява посредством професионална камера с жило, което се вкарва в тръбите. Така се разбира къде точно е запушването и дали са налице някакви други проблеми по водосточните тръби, като например спуквания или размествания. Впоследствие стартира и самият процес по отпушване на водосточни тръби. Най-добрият начин за провеждането на едно отпушване на водосточни тръби е да се използва професионална машина, работеща със спираловидни пружини в различни размери. Пружините се вкарват във водосточните тръби и с тях се разбива слоя мръсотия, предизвикал запушването, след което се прави промивка на тръбите.       

От какво предпазва навременно извършеното отпушване на водосточни тръби?

Навременно извършеното отпушване на водосточни тръби ще ви предпази от редица неприятни последствия, свързани със състоянието на вашата сграда. Тези последствия биха могли да се отнасят към покрива на сградата, към нейната основа или към интериора. Ето малко повече информация:

 • отпушване на водосточни тръби: повреди и течове по покрива - предвид, че запушванията на водосточните тръби предизвикват задържане на вода по покрива, няма как да не започнем с отбелязване на рисковете за тази част на сградата. Ако не се вземат мерки за отпушване на водосточни тръби, може да се стигне до най-различни повреди на покривната конструкция, които в крайна сметка ще наложат извършването на скъпоструващи ремонти. Още по-сериозно ще стане положението при възникване на течове, оказващи негативно влияние и върху други зони на сградата или съоръжението. За да не позволявате да се стига до такива ситуации, заявете професионално отпушване на водосточни тръби.
 • отпушване на водосточни тръби: просмукване на влага в стените - просмукването на влага в стените също е неприятен проблем, до който може да се стигне, ако не бъде направено навременно и ефективно отпушване на водосточни тръби. Едва ли е нужно да обясняваме, че продължителното задържане на влага води до поява на мухъл и плесен. Освен на състоянието и външния вид на интериора, мухълът и плесента влияят негативно върху качеството на въздуха във вътрешността на сградата и дори върху здравето и благосъстоянието на нейните обитатели.
 • отпушване на водосточни тръби: поражения върху основите - отпушване на водосточни тръби се прави и за да се предотвратят потенциални поражения върху основите на сградата. Такива поражения биха могли да се получат ако се събере прекалено голямо количество вода около основите. Помнете, че трябва да пазите основите в отлично състояние, тъй като всяка една повреда или проблем, свързан с тях, води до последствия за цялостното състояние и конструкция на сградата.
 • отпушване на водосточни тръби: наводняване на мазето - в зависимост от това в коя зона на водосточните тръби е запушването, може да бъде налице риск и от наводняване на мазето. Подобно наводняване на мазето освен, че е доста неприятно, обикновено коства значителни финансови щети на собствениците на сградата. В този смисъл не губете никакво време и предприемете веднага необходимите действия за отпушване на водосточни тръби, като препоръчителният вариант е да заявите професионални услуги за целта.
Отпушване на водосточни тръби 2
Отпушване на водосточни тръби - Екип от професионалисти

Отпушване на водосточни тръби - защо да се доверите на Канала.БГ?

Канала.БГ е сред водещите фирми  на българския пазар в сферата на водоснабдяването и канализацията. Ние предлагаме на своите клиенти богато портфолио от първокласни услуги в тази сфера, включително и услуги за отпушване на водосточни тръби. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от отпушване на водосточни тръби:

Отпушване на водосточни тръби от Канала.БГ: Висококвалифицирани и опитни специалисти - екипът на Канала.БГ е изграден от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферата на комуналните услуги. Специалисти, които познават добре най-модерните и ефективни методи за отпушване на водосточни тръби и са способни да ги прилагат без никакъв проблем. Заявявайки услугите на Канала.БГ, ще си гарантирате ефективно отпушване на водосточни тръби и премахване на всички налични рискове за състоянието и функционалността на вашата сграда.

Отпушване на водосточни тръби от Канала.БГ: Модерно оборудване - осигурили сме на нашите специалисти модерно оборудване за отпушване на водосточни тръби, благодарение на което не се налага да правят никакви компромиси с качеството и надеждността на предоставяните на клиента услуги. Разполагаме с професионална машина, работеща със спираловидни пружини в различни размери, изборът на които зависи от това дали ще се прави отпушване на водосточни тръби, на канали, на мивки, на тоалетни и т.н. Посредством въпросната машина извършваме максимално прецизно отпушване на водосточни тръби, осигуряващо желаните резултати за клиента и неговата сграда.

Отпушване на водосточни тръби от Канала.БГ: Своевременна реакция - ние от Канала.БГ знаем колко е важно да се реагира своевременно и адекватно при нужда от отпушване на водосточни тръби. Поради тази причина отговаряме веднага на заявките, без да губим никакво време. Осигурили сме дежурни екипи, които са на линия 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. Така че когато и да са ви необходими услуги за отпушване на водосточни тръби, не се колебайте да се свържете с нас.

Отпушване на водосточни тръби от Канала.БГ: Гъвкавост - стараем се да сме максимално гъвкави при предоставяне на услугите си за отпушване на водосточни тръби и винаги да се съобразяваме с графика и ангажиментите на клиента. Предварително ще се уговорим с вас за дата и час на посещение за отпушване на водосточни тръби, които ви устройват в оптимална степен.      

Отпушване на водосточни тръби – същност на услугата

От какво предпазва навременно извършеното отпушване на водосточни тръби?

Отпушване на водосточни тръби – защо да се доверите на Канала.БГ?