Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Кои са най-ефективните методи за почистване на канализация?

С развитието на науката и технологиите методите, използвани в професионалната практика за почистване на канализация, стават все по-разнообразни. Поради тази причина е важно вие като потребители да имате някаква представа за въпросните методи и за това кои от тях са най-ефективни. Последното ще ви даде възможност да правите по-точен и прецизен избор на фирма, която при нужда да ви предостави професионални услуги за почистване на канализация. Ето на кои  методи за почистване на канализация би било удачно да се заложи и какво представляват самите методи:

Почистване на канализация 1
Почистване на канализация - Свободно оттичане на вода
 1. Почистване на канализация с машина със спирали – машините със спирали се употребяват доста често в професионалната практика за почистване на канализация. Въпросните машини са способни да работят със спираловидни пружини в различни размери, в зависимост от това дали се отпушват канализации, мивки, тоалетни, сифони и т.н. Те са метод, който е доказал своята ефективност и гарантира на клиента желаните резултати във връзка с дейностите по почистване на канализация.
 2. Почистване на канализация с вода под налягане – водата под високо налягане по принцип се смята за най-бързият и удобен метод за почистване на канализация. Когато водната струя е с високо налягане, в повечето случаи тя разбива и втечнява нечистотиите без никакъв проблем. Модерните машини за почистване на канализация с вода под високо налягане са способни да достигнат до всеки един обект и да реализират изискваните от тях резултати.
 3. Почистване на канализация със специализиран камион – този метод за почистване на канализация се прилага най-вече при изпомпване и отводняване на септични ями. Надеждните специализирани камиони са комбинирани, така че с тях да може да се извършва вакуумно почистване, съчетано с разбиване с вода под налягане на твърди образувания и наслоявания.
 4. Почистване на канализация с видеодиагностика – вече и методът на видеодиагностиката започва да се използва все по-усилено в професионалната практика за почистване на канализация. Иновативните камери за видеодиагностика дават възможност да се извършва видеодиагностика на всички видове канали с видимост до сантиметри, така че да могат да се открият дори най-малките дефекти и пробойни в тях.

В какви случаи се налага по-често почистване на канализация?

Има различни случаи, в които е твърде вероятно да се налага по-често почистване на канализация от обикновено. Става въпрос най-вече за случаи, при които канализацията е остаряла и недостатъчно ефективна, налице е огромен натиск върху нея или пък не се поддържа както трябва. Вижте точно какво имаме предвид:

 • остаряла и недостатъчно ефективна канализация – със сигурност по-често ще се налага да се извършва почистване на канализация, ако въпросната канализация е остаряла и недостатъчно ефективна. При старите канализации редовно стават запушвания и задръствания, за отстраняването на които е необходима професионална помощ. В случай, че и вашата е такава, при изпращане на запитване за почистване на канализация заявете и цялостен преглед и диагностика, които да бъдат направени от специалистите.
 • огромен натиск върху канализацията – огромен натиск е налице върху канализациите на обществени и бизнес сгради, ежедневно обитавани или посещавани от голям брой хора. Когато този натиск е постоянен, е напълно възможно по-често да се получават задръствания и съответно да се налага почистване на канализация. И все пак освен професионално почистване на канализация, отново е препоръчително да се направи и диагностика, за да се види дали няма някакъв друг проблем, който да причинява задръстванията.
 • недостатъчна поддръжка – за да не се стигне до сериозни проблеми, налагащи спешно почистване на канализация, въпросната канализация трябва да бъде добре поддържана. Или казано с други думи, канализационните тръби редовно да се почистват с превантивна цел, както и да се правят проверки на целостта и функционалността на канализационната система. Тези и още няколко прости операции ще ви помогнат да поддържате канализацията си в отлично състояние и да избегнете редица главоболия с нея.
Почистване на канализация 2
Почистване на канализация - Модерно оборудване

Защо да изберете услугите на Канала.БГ за почистване на канализация?

Канала.БГ е сред водещите фирми на българския пазар в сферата на комуналните услуги. Ние сме в състояние да ви предоставим услуги за почистване на канализация с отлично качество и гарантирани резултати. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да изберете именно услугите на Канала.БГ за почистване на канализация.

Почистване на канализация от Канала.БГ: Висококвалифицирани специалисти – разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти с богат опит в предоставянето на услуги за почистване на канализация. Специалисти, които са наясно как да разрешат всякакъв тип проблеми и да възстановят функционалността на вашата канализационна система.

Почистване на канализация от Канала.БГ: Модерно оборудване – осигурили сме на нашите специалисти възможност да работят с модерно и качествено оборудване за почистване на канализация. Канала.БГ предлага всички споменати в първата част от текста методи за почистване на канализация – от почистване на канализация с машина със спирали или вода под налягане до специализирани камиони и видеодиагностика.

Почистване на канализация от Канала.БГ: Гаранция за услугата – предлагаме също така гаранция за предоставяната от нас услуга за почистване на канализация. Гаранция, чийто период на валидност зависи от конкретния проблем, който трябва да се отстрани, както и от особеностите и характеристиките на канализационната система на клиента.

Почистване на канализация от Канала.БГ: Бързина -  ние от Канала.БГ сме наясно колко сериозни могат да бъдат и до какви последствия е възможно да доведат проблемите, свързани с канализационната система на дадена сграда или съоръжение. Затова разполагаме с дежурни екипи 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, за да сме сигурни, че услугите ни за почистване  на канализация ще бъдат предоставени адекватно и навременно.

Почистване на канализация от Канала.БГ: Гъвкавост -  екипът на Канала.БГ е изключително гъвкав и се съобразява в максимална степен с графиците и ангажиментите на клиентите. Предварително ще се свържем с вас, за да уточним час за посещение и почистване на канализация, който няма по никакъв начин да възпрепятства нормалното ви ежедневие.      

Кои са най-ефективните методи за почистване на канализация?

В какви случаи се налага по-често почистване на канализация?

Защо да изберете услугите на Канала.БГ за почистване на канализация?