Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Почистване на шахти – какво трябва да знаете за услугата?

Почистване на шахти е сред най-популярните и търсени оферти в сферата на комуналните услуги. Същността на офертата за почистване на шахти е свързана с премахването на всякакви видове отпадъци, които са се събрали във водосборните шахти. Започвайки от фекалните води и стигайки до най-различни дребни и по-едри предмети. За почистване на шахти се смята обработката на всички отвори на канализацията. В това число ревизионните отвори с големи метални капаци, които със сигурност виждате ежедневно, докато вървите по улицата, както и по-малки такива, разположени в мазетата и подземията на жилищните сгради.  

Почистване на шахти 1
Почистване на шахти - Улични шахти

Дейността по почистване на шахти може да се извърши само и единствено от професионалисти, които разполагат с необходимата техника за целта. За да се реализира ефективно почистване на шахти, трябва да се проникне дълбоко в съответния канал. Самото почистване на шахти се извършва на няколко етапа. В рамките на тези етапи от процеса по почистване на шахти трябва да се източат фекалните води, както и да се премахнат по-едрите отпадъци. Накрая е нужно да се приложи вода под високо налягане, за да може всички останали наслагвания също да бъдат изчистени и да се неутрализира риска от друго скорошно запушване. В следващите редове ще поговорим за това кои са факторите, създаващи нужда от редовно почистване на шахти.    

Защо се налага редовно почистване на шахти?

Няколко са факторите, налагащи необходимостта от редовно почистване на шахти. Тези фактори могат да бъдат свързани с естественото попадане в шахтите на отпадъци вследствие на природна дейност, с проявена небрежност от страна на човека, както и с остаряване и неизправност на цялостната канализационна система. Ето малко повече информация за тях:

 • почистване на шахти: естествено попадане на отпадъци в шахтите – отпадъци в шахтите биха могли да попаднат вследствие на естествената природна дейност. Като примери за такива отпадъци ще посочим листа, дървесина, треви и т.н. Дори и да са сравнително малки като размери, характерно за подобен тип отпадъци е, че с времето се натрупват още и още. В този смисъл е неизбежно в даден момент да се наложи почистване на шахти с оглед възвръщането на нормалната им функционалност.
 • почистване на шахти: небрежност от страна на човека – човешката небрежност е възможно да доведе до нуждата от зачестяване на дейностите по почистване на шахти. Тази небрежност би могла да се изразява в постоянно пускане на мокри кърпички и други трудноразтворими елементи в тоалетните или пък в допускане попадането например на строителни материали в шахтите. Съветваме ви да направите всичко възможно, за да ограничите въпросните практики до минимум, тъй като това ще ви спести доста проблеми с вашите шахти и канализационни системи.
 • почистване на шахти: остарели и нефункционални канализационни системи – при наличие на остарели и нефункционални канализационни системи е твърде вероятно дейностите по почистване на шахти да трябва да се извършват на по-чести интервали от обикновено. Проблемите с подобни остарели канализационни системи могат да бъдат най-различни. Започвайки от загуба на функционалността и невъзможност за справяне дори с най-дребните отпадъци, попаднали в канализацията, и стигайки до разместване на канализационните тръби, получило се в резултат на въздействието на редица фактори. В такива ситуации освен по-често почистване на шахти, трябва да се помисли и за други мерки, като например цялостен преглед на канализационната система и опит за отстраняване на част от нейните дефекти, или в краен случай изграждане на нова канализационна система (това обаче е сериозна инвестиция, която изисква значително количество средства).
Почистване на шахти 2
Почистване на шахти - Процедура по изчистване

Причини да изберете Канала.БГ при нужда от почистване на шахти

Канала.БГ се нарежда сред водещите фирми на българския пазар в сферата на комуналните услуги. Ние предлагаме на своите клиенти богато и разнообразно портфолио от услуги, в това число услуги за почистване на шахти. Вижте няколко основателни причини да изберете именно Канала.БГ при нужда от почистване на шахти:

Почистване на шахти от Канала.БГ: Висококвалифицирани и опитни специалисти – ние от Канала.БГ сме съумели да изградим екип от висококвалифицирани и опитни специалисти, които гарантират на клиента предоставянето на услуги за почистване на шахти с най-високо качество. Специалисти, които са наясно с най-новите и ефективни методи за почистване на шахти, и могат да ги прилагат при всякакви обстоятелства. Доверявайки се на Канала.БГ, можете да сте сигурни, че ще ви бъде предоставено първокласно почистване на шахти с желаната ефективност и резултати.

Почистване на шахти от Канала.БГ: Модерно оборудване по последни стандарти – висококвалифицираните и опитни специалисти не са единственото преимущество, което ние от Канала.БГ ви предоставяме по отношение на услугите за почистване на шахти. Разполагаме с модерно оборудване за почистване на шахти, отговарящо на последните стандарти в сферата. Благодарение на въпросното оборудване за почистване на шахти специалистите ни могат да си свършат работата както трябва и да не правят никакви компромиси с качеството и надеждността на услугите, предоставяни на клиента.

Почистване на шахти от Канала.БГ: Бързина – екипът на Канала.БГ е наясно с това колко сериозни биха могли да бъдат последствията, ако не се вземат навременни и адекватни мерки за почистване на шахти. Поради тази причина отговаряме в най-кратки срокове на клиентските заявки и се грижим освен с първокласно качество, услугите ни да се отличават и с необходимата бързина. Осигурили сме дежурни екипи, които са на линия 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. Така че по което и време да се обърнете към нас, бъдете сигурни, че ще получите надеждна и навременна обратна връзка.

Почистване на шахти от Канала.БГ: Гъвкавост – и не на последно място, при предоставяне на нашите услуги за почистване на шахти сме максимално гъвкави и винаги се съобразяваме с графика и ангажиментите на клиента. Преди да дойдем на място, задължително ще уточним с вас кой ден и час са ви най-удобни. Така проблемът със запушените шахти ще бъде решен, без да се налага да пренастройвате целия си график и да пренебрегвате своите останали ангажименти в ежедневието.

Почистване на шахти – какво трябва да знаете за услугата?

Защо се налага редовно почистване на шахти?

Причини да изберете Канала.БГ при нужда от почистване на шахти