Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Спешни ВиК услуги – защо са необходими?

Спешни ВиК услуги наричаме услуги, свързани с водоснабдяването и канализацията на дадена сграда или съоръжение, които се предоставят в максимално кратки срокове. Такива услуги са крайно необходими за удовлетворяване нуждите на съвременните домакинства и бизнеси. Ето защо е толкова важно всеки един потребител да има достъп до спешни ВиК услуги:

Спешни ВиК услуги 1
Спешни ВиК услуги - Ние отпушваме всичко
 1. Спешни ВиК услуги: Проблемите с водоснабдяването и канализацията се задълбочават бързо – ако не се вземат надеждни и адекватни мерки за разрешаване на даден проблем с водоснабдяването и канализацията, този проблем може да се задълбочи доста бързо. Възможно е дори да се стигне до много сериозни последствия, като например наводняване на помещение, повреждане на стените или подовата настилка, и т.н. Заявяването на спешни ВиК услуги ще спомогне за това проблемът да бъде третиран и разрешен навреме, и да се избегнат подобни последствия, които със сигурност биха били изключително неприятни за всяко едно домакинство.
 2. Спешни ВиК услуги: Няма как с тези проблеми да продължи нормалното ви ежедневие – в някои случаи е нужно да си поръчате спешни ВиК услуги просто защото наличните проблеми с водоснабдяването и канализацията възпрепятстват вашето нормалното ежедневие. Как да си измиете чиниите, ако кухненската ви мивка е сериозно запушена? И какво става при проблем със запушване на тоалетната, който не може да бъде разрешен без професионална помощ? В подобни ситуации ви препоръчваме да не губите никакво време, а да заявите спешни ВиК услуги, за да си възвърнете ежедневното спокойствие и комфорт.
 3. Спешни ВиК услуги: Проблеми от този тип може да възникнат във всеки един момент – още една причина спешни ВиК услуги да са необходими е, че проблеми с водоснабдяването и канализацията могат да възникнат във всеки един момент. Няма как да знаете дали късно вечерта детето ви няма да изпусне определен предмет в тоалетната чиния или пък при миене на чинии да се окаже, че мивката ви е тотално задръстена и не може да изтича, нали? Услугите, ограничени в рамките на стандартното работно време, няма как да ви свършат работа в такива случаи и трябва да потърсите спешни ВиК услуги.

Кои са най-търсените спешни ВиК услуги?

Няколко са видовете спешни ВиК услуги, които можем да посочим като най-търсени не само от домакинствата, но и в различни бизнес и обществени сгради. По-надолу ще изведем тези услуги:

 • спешни ВиК услуги: отпушване на канали - когато става въпрос за спешни ВиК услуги, няма как да не започнем с услугите по отпушване на канали. Големите запушвания на канализацията причиняват дискомфорт за всички обитатели на дадена сграда или съоръжение. Последствията от подобни запушвания биха могли да се изразяват в затруднено изтичане на мивки и тоалетни, в разпространение на неприятни миризми и дори на различни болести и зарази. Така че е напълно нормално спешни ВиК услуги за отпушване на канали да са много търсени към настоящия момент и да продължават да са такива в бъдеще.
 • спешни ВиК услуги: отпушване на тоалетни - тоалетните в домове, бизнес и обществени сгради също могат да се запушат доста лесно. Причините за такова запушване е възможно да са свързани както със състоянието на канализационната система, така и с недобри човешки практики, като например изхвърляне на големи количества хартия или на различни дребни предмети в тоалетната. Като цяло в тоалетните чинии се натрупват значително количество вредни за човешкото здраве бактерии, а при запушване положението ще се влоши още повече. Затова е необходимо да се заявят спешни ВиК услуги за отпушване на тоалетни, за да се неутрализират потенциалните заплахи и рискове.
 • спешни ВиК услуги: отпушване на мивки – спешни ВиК услуги за отпушване на мивки също набират голяма популярност в днешно време. Това важи в особена степен за спешни ВиК услуги, свързани с отпушването на кухненските мивки. Причините за по-честите запушвания на кухненската мивка могат да бъдат некачествен сифон или пък недобро предварително почистване на съдовете преди поставянето им в нея. Ако не заявите спешни ВиК услуги за отпушване на мивки, рискувате за няколко дена да няма къде да си миете чиниите, а безпорядъкът в кухненското помещение да стане наистина неконтролируем.
 • спешни ВиК услуги: други спешни ВиК услуги - има и още няколко вида спешни ВиК услуги, които са доста търсени от съвременните потребители и бизнеси. Сред тях бихме могли да посочим спешни ВиК услуги за отпушване на сифони, водосточни тръби, водосборни шахти, септични ями и т.н.
Спешни ВиК услуги 2
Спешни ВиК услуги - Отношение към клиента

Спешни ВиК услуги – причини да се доверите на Канала.БГ   

Канала.БГ е сред водещите фирми на българския пазар в сферата на комуналните услуги. Ние предоставяме на своите клиенти спешни ВиК услуги, които отговарят в пълна степен на нуждите и изискванията им. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на Канала.БГ при търсене на спешни ВиК услуги:

Спешни ВиК услуги от Канала.БГ: Висококвалифицирани специалисти – екипът на Канала.БГ е изграден от висококвалифицирани специалисти с богат опит в предоставянето на спешни ВиК услуги. Специалисти, които са наясно с най-новите и модерни методи за отпушване на канализации и са в състояние да ви помогнат да разрешите всеки един проблем в този аспект.   

Спешни ВиК услуги от Канала.БГ: Модерно оборудване -  осигурили сме на нашите специалисти модерно оборудване по последни стандарти, което да използват винаги при предоставяне на спешни ВиК услуги. В това число канало – почистваща машина, работеща със спираловидни пружини в разнообразни размери, специализирани камиони за изпомпване и отводняване на септични ями, както и професионални камери за видеодиагностика на всички видове канали с видимост до сантиметри.

Спешни ВиК услуги от Канала.БГ: Бърза реакция и гъвкавост спрямо графика на клиента – нашите услуги не просто се наричат спешни ВиК услуги, а наистина са такива. Разполагаме с дежурни екипи 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, за да реагираме веднага при обаждане от страна на клиента. В допълнение, уговаряме с клиента ден и час за посещение, които са напълно съобразени с неговия ежедневен график и ангажименти.

Спешни ВиК услуги – защо са необходими?

Кои са най-търсените спешни ВиК услуги?

Спешни ВиК услуги – причини да се доверите на Канала.БГ