Отпушване на канали 1 Меню 1
Повикване на отпушвач
Вашата заявка беше изпратена успешно!
Зареждане 1
Отпушвач 1 | Kanala.bg
 • 1

  Реагираме веднага на Вашата заявка

  При подадена заявка от Ваша страна ще получите обаждане от наш оператор, за да уточните проблема и удобно за Вас време на посещение. Нашите техници ще пристигнат готови да се справят с Вашите водопроводни или канализационни проблеми.

 • 2

  Пристигаме в удобен за Вас час

  Канала.БГ разполага с няколко професионални екипа, които пристигат при Вас в удобен ден и час. Не се притеснявайте ние работим 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието, защото знаем, че повредата е непредвидима.

 • 3

  Безупречно свършена работа

  Екипите ни разполагат с най-модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с която бързо и ефективно почистваме Вашата канализация. Нашата визитка е добре свършената работа и доволните клиенти.

Видеодиагностика на канали - същност на метода

Видеодиагностика на канали е метод, който все повече се използва в професионалните услуги за отпушване на канали. Прилагането на метода за видеодиагностика на канали е част от модернизирането на сферата на комуналните услуги и влизането й в съответствие с технологичния прогрес, както и със съвременните нужди и изисквания на потребителите. Извършената видеодиагностика на канали позволява услугите по отпушване на канали, които ще бъдат предоставени впоследствие, да са с много по-високо качество и ниво на прецизност. Понякога методът за видеодиагностика на канали може да се окаже единственото надеждно решение на възникналия проблем, особено ако става въпрос за по-сложни канализационни системи, които е трудно да бъдат диагностицирани с традиционните средства.

Видеодиагностика на канали 1
Видеодиагностика на канали - Всички видове канали

В какво всъщност се състои методът за видеодиагностика на канали? Когато именно този метод е избран за употреба, се пристъпва към разполагане на професионални камери, с които да бъде извършена видеодиагностика на канали с видимост до сантиметри. Посредством въпросната видеодиагностика на канали е възможно да се открият всякакви дефекти и пробойни. Оттам нататък спокойно може да се започне работа по отстраняване на дефектите и пробойните, и възстановяване на нормалната функционалност на канализационната система. Методът за видеодиагностика на канали спомага да бъдат разрешени дори на пръв поглед изключително сериозни проблеми, свързани със състоянието и функционирането на канализацията.  

Кои са преимуществата на метода за видеодиагностика на канали?

Няколко са съществените преимущества на метода за видеодиагностика на канали, които бихме посочили. Сред тях са възможността посредством  видеодиагностика на канали да се набележат правилни и адекватни мерки за разрешаване на проблемите с канализацията, спестяването на време за целта, както и приложимостта към всички видове канали. Ето малко повече информация за споменатите преимущества, които вие като клиенти бихте получили благодарение прилагането на метода за видеодиагностика на канали:

 • видеодиагностика на канали: възможността за набелязване на правилни и адекватни мерки - когато става въпрос за разрешаване на канализационни проблеми, е от огромно значение да се набележат правилни и адекватни мерки за целта. В противен случай проблемите могат да се задълбочат и да се стигне до доста неприятни последствия за съответната сграда и нейните обитатели. Започвайки от наводняването на определени помещения и стигайки до разнасянето на отблъскващи миризми и дори на различни болести и зарази. Прилагането на видеодиагностика на канали ще спомогне за това да бъдат предотвратени подобни последствия и да се неутрализират рисковете за човека.
 • видеодиагностика на канали: спестяване на време - методът за видеодиагностика на канали допринася за спестяването на време и значително по-бързото справяне с наличните проблеми с канализационната система. Бързината по отношение на справянето с такива проблеми е много важна поради две причини. От една страна тя помага да се избегне задълбочаването на проблемите, а от друга се премахва дискомфорта за потребителите и те веднага могат да се върнат към своето нормално ежедневие. Едва ли е нужно да обясняваме какво неудобство биха причинили мивка или тоалетна, които стоят запушени дни наред.
 • видеодиагностика на канали: приложимост към всички видове канали - и не на последно място, методът за видеодиагностика на канали може да бъде приложен за всички видове канали. За целта е нужно да се инвестира в качествена професионална камера за видеодиагностика на канали, при която конкретният тип на канала няма да има никакво значение от гледна точка получаването на точни и прецизни резултати. Камера за видеодиагностика на канали, която ще осигури видимост до сантиметри, за да не бъде пропуснат никой дефект и да могат да се установят ясно причините за възникване на проблема.
Видеодиагностика на канали 2
Видеодиагностика на канали - Модерно оборудване

Видеодиагностика на канали - защо да се доверите на Канала.БГ? 

Канала.БГ е сред малкото фирми в сферата на комуналните услуги на българския пазар, които са внедрили и използват редовно в своята професионална практика метода за видеодиагностика на канали. Именно посредством този метод за видеодиагностика на канали ние гарантираме на своите клиенти бързо и ефективно разрешаване дори на най-сложните проблеми, свързани с канализационните им системи. Вижте няколко основателни причини да се доверите именно на Канала.БГ при нужда от професионални услуги за отпушване на канали:

Видеодиагностика на канали от Канала.БГ: Модерно оборудване -  разполагаме с модерно оборудване по последни стандарти както за видеодиагностика на канали, така и за последващите дейности по тяхното отпушване. Инвестирали сме в професионални камери за видеодиагностика на канали, които могат да се използват за всички видове канали и осигуряват видимост до сантиметри. Що се отнася до самото отпушване на канали, отново сме се снабдили с първокласна техника, осигуряваща необходимото качество и надеждност на услугите ни. В това число професионална канало - почистваща машина, работеща със спираловидни пружини в различни размери, и специализирани камиони, служещи за изпомпване и отводняване на септични ями.

Видеодиагностика на канали от Канала.БГ: Висококвалифицирани и опитни специалисти -  в допълнение към модерното оборудване, с което разполагаме, сме изградили екип от висококвалифицирани специалисти с богат опит в сферата на комуналните услуги. Специалисти, които знаят как да направят точна и прецизна видеодиагностика на канали, и са способни след това да се справят по най-добрия начин с всякакви проблеми и запушвания. Доверявайки се на екипа на Канала.БГ, вие ще си гарантирате окончателно разрешаване на наличните канализационни проблеми и възвръщане на желаните нива на спокойствие и комфорт в ежедневието.

Видеодиагностика на канали от Канала.БГ: Бърза реакция - ние от Канала.БГ знаем добре колко сериозни могат да бъдат проблемите, свързани с водоснабдяването и канализацията на дадена сграда или съоръжение. Поради тази причина реагираме своевременно на клиентските заявки и възможно най-бързо се заемаме с дейностите по видеодиагностика на канали и последващо отпушване. Разполагаме с дежурни екипи, с които при нужда можете да се свържете 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието. 

Видеодиагностика на канали от Канала.БГ: Гъвкавост - услугите ни за видеодиагностика на канали и отпушване на канализационни системи са максимално гъвкави и съобразени с личния график и ангажименти на нашите клиенти. Предварително ще се свържем с вас, за да уточним дата и час за посещение, които са ви удобни и не възпрепятстват по никакъв начин останалите ви начинания.

Видеодиагностика на канали – същност на метода

Кои са преимуществата на метода за видеодиагностика на канали?

Видеодиагностика на канали – защо да се доверите на Канала.БГ?